Udgivet i

Spicing op dit CV med ekstra Information

Jeg er sikker på, at alle af os har nogle ukendt færdigheder, som vi altid har ønsket at tilføje til et CV, bare fordi det ser godt ud. I dagens stramme arbejdsmarked, arbejdsgiverne er på udkig efter folk, der kan gøre mere end blot job de er hyret til. I det væsentlige, ønsker de at ansætte en tusindkunstner for en holdning.
Beslutte, hvad ser godt ud
Hvis du spillede vandpolo i college, der sandsynligvis ikke vil sikre dig et job på Wall Street. Hvis imidlertid du coachet for byen league basketball team, kan det hjælpe dig med at sikre et job på en lokal skole. Coaching bolden udstiller, du er i stand til at håndtere unge i organiserede aktiviteter.
Organisere din ekstra info
Når du beslutter dig for hvad ser godt ud, kan du føje afsnit til dit CV som Civic ansvar, frivillige aktiviteter og endda yderligere oplysninger, bare så jeg har et sted at liste disse oplysninger. En ven ansøger om et job at involveret en masse skrive så tilføjede han et yderligere oplysninger sektion hvor han tilføjede fakta om to artikler han havde offentliggjort.
Din følgebrev er et godt sted at nævne en færdighed og derefter udvide det i dit CV. Hvis du søger en meget borgerlige-minded eller non-profit organisation og har meldt sig frivilligt eller deltaget i lokale civile aktiviteter derefter tilføje en sektion på dit CV til indeholder disse oplysninger.
Hvad er dit mål?
Din primære mål bør være at skabe et CV og et følgebrev, der viser du er unikt kvalificeret til pågældende stilling og at du besidder færdigheder uden for hverdagens sagsøgeren. Du vil også dit CV til at vise som, hvis større krav blev sat på din for forskellige opgaver, kan du nemt håndtere dem.
Endelig, du synes at være en dynamisk og interessant person, der vil bidrage til en virksomhed som en ny medarbejder. Du bør kun vist oplysninger, der kan eller anden måde betragtes som gælder for jobbet, at du som ansøger eller for virksomheden generelt. Du forsøger at skabe et positivt billede med din yderligere oplysninger.
Når du tilføjer din uafhængige oplysninger, læne sig tilbage og læse dit CV objektivt. Hvis du grine højt kan så det betyde at du skal fjerne denne info. Hvis det gør du tænke to gange eller, hvordan pæn er der, så oplysningerne er formentlig berettiget og bør forblive på dit CV.
Så uanset om du er sort bælte i kampsport eller var i ROTC i high school, bruge uanset færdigheder, som du har udviklet uden for dit arbejde erfaring til at gøre dig selv ser ud til at være den mest kompetente og eftertragtede ansøger til jobbet.