Udgivet i

Merchant regnskaber For begyndere

Leder du efter noget, der vil forklare merchant regnskaber til dig? Er du har brug for en købmand konto for begyndere, mini tutoring session? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor finder du en liste over de grundlæggende principper vedrørende merchant regnskaber og hvordan de virker!

Når du har fuldstændig etableret din web-baseret virksomhed, vil du begynde ansøgningsprocessen for en erhvervskonto. En købmand konto vil tillade dig at acceptere kreditkortordrer gennem dit websted med dit websted fungerer som en virtuel gateway til ordrebehandling.

Din hjemmeside skal være fuldt etableret før du anvender til din købmand konto, som en erhvervskonto leverandør vil gerne se, at din virksomhed faktisk eksisterer. Yderligere, en erhvervskonto leverandøren kan kræve, at du har et registreret domænenavn, så du måske ønsker at tage sådanne oplysninger hensyn, når du opretter din hjemmeside.

Søger en erhvervskonto kan tage flere dage, så bliv ikke overrasket, hvis du ikke straks er godkendt. En erhvervskonto leverandør vil bekræfte mange af de oplysninger du indsendt og vil også godkende eller afvise din ansøgning baseret på en række risikovurderinger. Sådanne vurderinger bestemmes på hvor lang tid du har været i branchen, hvilken type lån du har og hvilken type forretning du kører.

Når du er blevet godkendt til en købmand konto, vil du kunne konfigurere din købmand konto forarbejdning software eller relevante links, afhængigt af erhvervskonto leverandør. Senere, efter at du har konfigureret din købmand kontoadgang, dine kunder vil være i stand til at foretage indkøb via din sælgerkonto adgang og købmand konto leverandør vil håndtere alle dine transaktioner.

Du vil blive opkrævet et transaktionsgebyr og en rabat gebyr for hver transaktion, og et månedligt gebyr for erklæringen fra købmand konto leverandør. Derudover kan du bedt om at oprette en reserve, der er baseret på risikovurderingen i første omgang udføres på din virksomhed. Selv om reserve penge tilhører dig, holder købmand konto leverandør at sådanne midler i tilfælde af at du støder på svindel med kreditkort. Desværre, du er ansvarlig for sådanne afgifter og din reserve vil opfylde den pludselige og uheldige bekostning.

Det hele lyder så let ret? Normalt er det, men du kan køre ind i en hage eller to. Hvis du nægtes en erhvervskonto, baseret på en risikovurdering gennemføres, hvordan vil du indsamle betalinger med kreditkort? Gennem en tredje part naturligvis!

Tredje parter er villige til at indsamle kreditkortbetalinger for dig, hvis du betaler transaktionsgebyrer kræves. En særlig populær tredjeparts processor er PayPal. Der er ingen opsætning gebyrer involveret i tilmelding i PayPal, men du muligvis bedt om at vente, indtil du har bekræftet din konto, før du kan bruge PayPals tjenester.

PayPal er også nemt at sætte op på din hjemmeside og du kan selv modtage betalinger via e-mail. Hvad mere er, afhængigt af typen program, du tilmelder dig til, du kan endda oprette en shopping indkøbskurv på dit websted eller fakturere kunder med PayPals unikke fakturering skabelon. Endelig tilbyder PayPal mæglingsydelser, når en kunde er ikke tilfreds med et produkt, og de tilbyder også den bedste teknologi for at forhindre svigagtige transaktioner.

Merchant regnskaber og tredjemand processorer kan bogstaveligt talt ændre den måde, du gør forretninger på internettet. Hvad er mere, både merchant regnskaber og tredjemand processorer udvide din forretning horisont ved at øge former for betalinger, at du kan acceptere. Derfor, i at bruge sådanne konti du hovedsagelig øge din bundlinje!