Udgivet i

Forvente succes at bo selvmotiverende og få fantastiske resultater

Hvis du har ringet til mit kontor, du vil høre min voice mail-besked, der slutter med ordene “Expect succes.”

Der er en vigtig hensigt bag der. Hvad nu hvis hver gang vi gjorde et telefonopkald eller personlige anmodning eller mødtes med en potentiel ny kunde, du forventede du ville blive en succes? Tror du, din adfærd vil være forskellige?

Hvis vi virkelig havde forventet succes ville vi gøre flere telefonopkald, gøre flere anmodninger og planlægge flere aftaler. Og der vil resultere i flere forretninger, flere indtægter, mere lette i vores hverdag, og mere generelle succes.

Når vi kalder folk eller mødes med dem, vi skal holde den holdning, at vi tilbyder dem en mulighed for — en vigtig mulighed, og måske endda den perfekte lejlighed for dem. Hvis de ikke går til det, det er fint. Vores ansvar for os selv er at gøre tilbud. Det er ligegyldigt hvad tanker og handlinger af anden personen er; Det er ligegyldigt om de er enige om at hvad du tilbyder, eller ej. Det afgørende er, at du går til hvad du vil hele tiden, hver gang, og er så proaktiv og selvsikker som du ville være, hvis du vidste, du ikke kunne gå glip af.

Som bekendt er succes ikke et bestemmelsessted, vi når frem til; Det er en holdning, vi holder undervejs. Alle glæde af vores professionelle liv er ikke i resultatet, men i processen. Ikke berøve dig selv for den tilfredshed, som ligger på stien langs vejen — nyde hvert opkald, du placerer, hver ordre du tage, hver præsentation, du foretager. Svælg ved at blive en succes — i dag.

For at forvente mere succes, Følg flere af tid, disse trin:

Anerkende alle de små succeser i processen. Tæl din “vinder” dagligt. Vinder er alle disse ting, der går din vej i en given dag — brevet du skrev, VIP du endelig fik fat i, parkeringsbillet du undgik, komplimenten du modtog.

Smil. Både psykologisk og fysiologisk, forbedrer denne simple, nemme foranstaltninger vores velbefindende, som forbedrer vores outlook, som forbereder os til alle de fantastiske ting vi forventer at ske for os. For at blive fit og sund fra en succes synspunkt, give dit smil muskler en træning ligesom resten af kroppen.

Hold din succes attitude i din krop. Stå op lige, hæve din hage op, holde skuldrene tilbage og fødder solidt plantet. Mærk kraften i personlig succes i hver celle i kroppen.

Oprette en overbevisende succes billede i dit sind. Når du forventer din succes, se det. Forestil dig det levende og i farve — hvad er du gør, hvor er du, hvad er du iført, hvordan føles det i din krop? Gøre din succes så virkelige som muligt i dit sind, så din forventede er endnu stærkere, og som et resultat, din handlinger endnu større.

Brug en bekræftelse eller angive en hensigter. Sige til dig selv igen og igen hvad du agter at skabe i dag. Oplyse dine hensigter verbalt, højt for dig selv; oplyse dem tavst, i dit sind; og registrere dem på et kassettebånd, så du kan lytte til dig selv med angivelse af hvad du forventer at skabe i dit liv.

Ud over bekræfter, føle, at det. Stop ikke ved den mentale del af forventer succes. Også mærke det i kroppen. Du har følt gode følelse af tilslutning, at opnå, at indse, hvad du ønsker.

Være fed. Gøre alle disse ting i dag, du ved, du vil gøre, når du har mere succes. Thats hvordan du vil oprette succesen du stræber efter i din forretning og liv.

Du vil aldrig være mere vellykket, end du forventer, at du kan være. Hils hver dag med troen på, at gode ting kommer til at ske for dig. Forvent at få succes med dine opkald, aftaler og projekter. Dit arbejdsliv vil blive beriget; du vil tage flere risici, gøre flere anmodninger og udnytte flere muligheder. Det vil resultere i et bedre liv, og det er hvad succes er alt om. Jeg siger at folk, der forventer, at succes ikke kun tror de er mere vellykket, de rent faktisk er mere vellykket. Jeg opfordrer Dem kraftigt og fuldt bevise denne teori i dit eget liv.