Udgivet i

De syv dødssynder af business folk #3 – frådseri

Hvis du læser denne Introduktion allerede, bare Rul ned og begynd at læse om frådseri, ellers det anbefales at du læser Introduktion bellow.

Lad ’ s analysere hvordan disse fælles laster kan påvirke din virksomhed og din samlede indkomst. Du tror måske, at begrebet dødssynder er religiøse og ikke gælder for dig, men du kan kalde dem negative tendenser, hvis du ønsker. Faktum er, at du kan finde dem i mere eller mindre intensitet inden for de fleste mennesker.

Du kan ikke indse, at en af disse tendenser kan påvirke dig indtil jeg vise dig detaljerne. Hvis du opdager, at der er et problem, vil jeg også give dig løsningen, så du kan ordne det. Jeg vil forklare og sammenligne nu de hyppigste negative tendenser blandt mennesker med deres tilsvarende modsatte dyder.

Før vi begynder, skal jeg fortælle dig noget…

I. de fleste synder opstår fra: frygt.

II. de fleste dyder opstår fra: kærlighed.

III. Synder, laster og negative tendenser viser svaghed, mens dyder demonstrere styrke.

Efter min mening den største dyd er MODET/tillid, fordi det er den direkte frugt af kærlighed, som afleder frygt og so alle andre dyder i menneskelige ’ s hjerter.

Dette er en serie af artikler om dette emne. Hele serien indeholder følgende artikler…

1. stolthed

2. misundelse

3. frådseri

4. begær

5. vrede

6. grådighed

7. sloth

– Grådighed –

Denne negative tendens er relateret til ønsket om at forbruge mere end hvad vi har brug for. Det gør ikke ’ t har at gøre med fødevarer kun, men også med mange andre aspekter og områder af livet.

Når du nævner ordet grådighed, tænker folk ofte om at spise en masse. Dette gør ikke ’ t nødvendigt har at være tilfældet. Hvis nogen ønsker for meget af noget, hvis nogen ønsker det overskydende, der ’ s frådseri.

Denne synd er destruktiv, fordi overskydende er altid ødelæggende. Næsten altid når folk søger overskydende i et område af livet, vil de negligerer andre vigtige aspekter, der også er vigtigt og nødvendigt.

Jeg vil give dig et par eksempler. Lad ’ s sige, at nogle mennesker ønsker at være virkelig, virkelig velhavende. De elsker penge, virksomheder og økonomien. Deres drøm er at være milliardærer. Alt hvad de gør er at tænke over hvordan man får flere penge.

De har ingen venner eller don ’ t care om dem. Disse mennesker ikke slappe af. De har ikke sjovt. At tjene penge er deres definition af at have det sjovt. De gør ikke nogen øvelse. De næsten ikke spise eller sove. Business/making penge er deres besættelse. Det er deres alt. At ’ s frådseri.

Nu, lad mig gøre mig klar. Sommetider, mennesker har brug at koncentrere sig i et par år på et område, så de kan udføre et mål eller mål. En opstart kan kræve deres ejere til at fokusere på det og glemme alt andet for et par år. Nogle gange nødt du til at koncentrere sig om hvad du gør for et stykke tid, indtil det begynder at producere resultater.

Eksemplet ovenfor henviser til folk, der ønsker overskydende. De ønsker mere end de har brug for. Ikke kun, at de gør kun én ting, negligerer andre vigtige områder af livet. Pointen er, at livet som natur, er ikke kun om én ting, men mange.

Nogle af disse besat folk får, hvad de ønsker. Problemet er, at når du har mere end du kan forbruge, overskridelsen er ofte godt kun at dele det eller give det væk. At ’ s hvad mange ekstremt velhavende mennesker ender gør, deler deres rigdom, som Rockefeller gjorde.

Du kan spørge, hvordan er frådseri kan skelnes fra grådighed? Grovæder kan dele nogle af deres penge fra tid til anden. De er ikke beskæftiger sig med løbe tør for kontanter. At ’ s hvorfor mange Fraadseres faktisk blive meget rig. Pointen er, at de ønsker mere end de har brug for.

Grådige mennesker kan ikke lide at dele noget. De ønsker at få deres “ fair andel ” eller lidt mere. De grådige enkeltpersoner virkelig får ikke besat med at få en hel bunke af noget, men ikke mister, hvad de allerede har. Mange grådige personer er også Fraadseres selv. Der ’ s hvorfor du se at de ønsker mere og de lider, hvis de har til at dele en cent.

Lad ’ s komme tilbage til frådseri. Denne synd doesn ’ t kun gælder for penge eller mad men for alt andet. Nogle mennesker simpelthen arbejder for meget og de don ’ t gøre det ud af nødvendighed, men valg. Arbejde er deres stof og de spreder mange af deres andre problemer med at arbejde.

De har tre arbejdspladser og de tænker omkring et fjerde. Igen deres hus er betalt ud som deres biler, deres virksomheder er ok, alt er ok. De synes at have nogen finansielle problemer. De don ’ t frygt for at miste noget. De vil bare mere. “ Himlen er grænsen. ” disse folk er arbejdsnarkoman. De gør intet andet men arbejde.

Det samme sker med studier, arbejde og alle andre områder af livet. Når dit liv spinder omkring et område kun eller få dem, men intet andet, kan du komme ned i grådighed jord. Hvis alt du skal gøre er at tænke på penge, arbejde på din virksomheder, Læs om investeringer, forsøger at erhverve mere rigdom, etc, etc; du er ude af balance. Hvis du bruger alle dine vågne liv kun tænker på penge, er du ude af balance.

Nogle mennesker kan simpelthen lide virksomheder skyld. Jeg kan godt lide virksomheder for tre forskellige grunde. Nummer et jeg gerne tilføje værdi til andre mennesker ’ s liv. Nummer to business er en hobby for mig. Nummer tre jeg gerne tjene penge. Jeg penge og rigdom.

For mig er penge et værktøj, ikke målet. Jeg sammenligner penge, erhvervslivet og livet med en bil, rejser og benzin. Livet rejser, business er bil, penge er benzin. Penge er det værktøj, der hjælper mig bruge et andet værktøj (business), der hjælper mig med at nå målet. Målet er at nyde livet. Jeg kan ’ t nå målet, hvis jeg er besat med værktøjerne.

Nogle mennesker har brug for værktøjer: penge, rigdom, etc. De er meget dårlige, så de starter forvirret. De få besat. De får mange, mange værktøjer, men de don ’ t nå målet, og for enden de indser, at de har langt flere funktioner end de har brug for, så de giver dem væk.

For at være besat er ikke det samme som at være passioneret. Det er som man siger kornorienterede elektriske plader: “ storhed kræver ofre. ” du skal fokusere på målet selv. Hvis du ønsker penge, hvad vil du det til? Svaret på dette spørgsmål er dit mål.

Husk nu, at det virkeligt afgørende er heller ikke målet, men formålet. Du kan lære mere om dette på min anden serie med titlen: “ The 7 hemmelige nøgler til rigdom. ” mange mennesker efter at nå deres mål, føler stadig tomme. At ’ s hvorfor de hele tiden sætte nye mål. De indser ikke, at der er en fælles komponent bag de fleste af de mål, de sætter. At forstå det bedre læse mine andre serier, der er nævnt ovenfor.

Grådighed er den synd, der modsætter sig moderation eller afholdenhed. Med andre ord balance. Problemet med disse synder eller negative tendenser er, at mennesker, der praktiserer dem ofte kan ’ t ser det heller ikke opfatter det, så de tror, de er ok. Når de får resultatet af deres holdninger, de får gal og frustreret, fordi de kan ’ t forstå årsagen, kan de ’ t se det!

En god måde at hjælpe folk til at se, er at beskrive hver af disse tendenser lidt efter lidt, så de kan forstå, hvor de mangler punktet. Nogle af disse tendenser er meget subtil. For eksempel, frådseri, nogle mennesker måske ønsker at have flere streams af indkomst, hvilket er godt, men mange mennesker ikke på dette projekt af følgende årsag…

De vil have for mange streams af indkomst og de don ’ t give den nødvendige tid eller indsats, der kræves til at gøre enhver indtægtskilde virkelig rentabel. De hoppe fra én idé til næste i måneder eller år uden at slå sig ned på noget specifikt.

De opretholder ikke en balance mellem at starte en virksomhed og holde den. De starter en og en anden og en anden, men det meste af deres tid og kræfter er fokuseret på startende virksomheder ikke at holde dem rentable.

Nogle mennesker har bare én virksomhed, men de er mislykket, fordi de fokuserer for meget tid og kræfter i et område af virksomheden kun, negligerer andre vigtige områder. De kan bruge de fleste af de tilgængelige ressourcer på afsnittet produkt udvikling forsømmer nogle andre områder som reklame og kundesupport.

Du kan have én virksomhed. Dit liv kan være stort set afbalancerede, men du kan stadig finde nogle problemer på grund af dette. I dette eksempel kan du falder offer for grådighed og ikke mærke det. Hvis du afsætter overdreven tid og indsats til et område og efterlader andre vigtige aspekter til at køre vanvittigt, kan lidelsen stige hurtigt i virksomheden.

Det er da denne analogi går: de fleste mennesker ’ s liv er lavet af tyve værelser. De fleste mennesker tilbringer størstedelen af deres tid i én eller et par værelser. De holder rum, ren og smuk. Faktisk nogle gange det skinner mere end nødvendigt, men don ’ t besøge de andre værelser, fordi du vandt ’ t ud, hvad du vil se.

At ’ s Hovedidéen bag frådseri. Holde de fleste af værelserne forholdsvis ren. Forsøg ikke at gøre et værelse perfekt mens alle andre at få støv. Problemet med grovæder er, at han/hun ofte føler noget virkelig galt. De tror måske, at der er kun én ting de ønsker i livet, men livet er ikke kun om én ting, det handler om mange ting.

Så, når de får hvad de ønsker (overskydende) det vil ikke tilfredsstille dem, fordi de vil fortsat stræbe efter at lykkes i mange andre aspekter af livet, som de mangler så meget. Selv hvis de kunne få overskydende i alle områder af livet, ville det stadig være trist og frustrerende, fordi overskydende er aldrig godt og altid nedbrydende.

Hemmeligheden er at holde en balance i alt, hvad du gør. Mådehold er den dyd, at grådighed er imod. Hvis du vedligeholder en moderat holdning i alt, hvad du gør, vil du holde denne negative tendens væk. Når du begynder at få overdreven og tvangspræget, begynder du at flytte ned i grådighed jord.

Når du indser, at du vil have mere end du har brug for, det er godt at forstå, at du vandt ’ t har brug for så meget. Nogle gange er det svært at kontrollere denne tendens, men ikke umuligt. Nogle mennesker ved, at de er Fraadseres, men de kan ’ t forlade det. De ved, at de vil for meget, at de ønsker mere end de vil være i stand til at forbruge og de fastholder denne holdning.

Problemet med denne synd er, at det er subtil. Det bliver noget godt til noget slemt nemt. For eksempel, tilføjer værdi til andre mennesker ’ s liv er godt. Du kan gøre dette gennem din job, business, arbejde, kreativitet, service, innovation, produktivitet, osv.

På den anden side, hvis du tilføje for meget værdi til andre og forsømme dit eget liv, kan du få syge eller for træt. Dette kan forhindre dig i at tilføje al den værdi, du kunne have tilføjet i det lange løb, hvis du ville have holdt det afbalanceret siden begyndelsen.

Gavmildhed er en god ting. Hvis du er alt for generøs og give væk alt, hvad kan du ende uden noget. Du kan sige: “ skal jeg ikke høster hvad jeg sår? Hvorfor er det at jeg har ikke noget? Derfor, hvis jeg hjælpe alle synes det, at ingen er interesseret i at hjælpe mig? ”

Ja “ du høster hvad du sår ” og “ hvad er omkring kommer omkring. ” du kan have mange velsignelser, som grådige mennesker ikke har. Mange enkeltpersoner kan komme til dig og hjælpe dig, men du don ’ t indse at du holde giver alt væk til andre. Efter min mening er det en uansvarlig handling at give væk til andre, hvad du har brug for til at dække dine egne fornødenheder.

Nogle mennesker tror, at ved at være for generøs de vil blive velsignet og de vil blive rige. Overdreven generøsitet kan handle imod dig på samme måde, som grådighed gør. Onde mennesker vil komme til dig og vil forsøge at drage fordel af dig, hvis du don ’ t stoppe dem, de vil ødelægge dig.

Vil du give tingene du og din familie har brug for venner og fremmede? Hvis din ven har brug for nogle stole og du kan ikke råd til at købe flere stole vil du give din ven din stole selvom du nødt til at sidde på gulvet i uger?

Hvis du ønsker at gøre noget godt til noget slemt alt du behøver er et overskud af det. Tage din yndlingssang og lytte til den 7.000 gange hele tiden og gentagne gange uden stop. Det vil gøre dig gal. Du vil hade det for evigt. Gentagelse er tortur. Overskydende er destruktiv. MINDRE ER MERE!

At ’ s modsat af “ himlen er grænsen ” og “ mere er bedre. ” vi lever i en tid med forbrugerisme. Vores samfund er skyldig i denne synd. Mere er produceret end hvad der er nødvendigt og meget ender op i anlægget vokser støv og forurening.

Vores samfund mener, at manglen på noget er dårligt, men overskydende er god. Hvad ’ s punktet i den. Overskridelsen er kun god til at dele, hvad du don ’ t behov med andre, der ikke har noget. Vi har brug for overflod, men overskydende ikke. Du kan være velstående og rige uden overdreven rigdom. Husk, at penge er kun et redskab, ikke slutningen på sig selv.

Jeg penge og rigdom. Jeg don ’ t prædiker imod. Må ikke få mig forkert her. Ønsket om at have for meget selv kan gøre dig dårlig for evigt. Hvorfor? Fordi du vil aldrig føle, at du har nok til at passe din definition af for meget. Ofte kan du flytte linjen op et par niveauer. Hvornår var sidste gang, du nåede i horisonten? Du kan ’ t gøre det, fordi når du får der, du opdage, at der er en ny horisont.

Ønsket om overskud er ligesom luftspejlinger i dine øjne. Du vil aldrig føle, at du har nok. Du kan ikke indse, at nå mål er ikke hvad virkelig betyder noget, men at opnå formålet. Mål og formål er ikke det samme. For eksempel spise kan være behagelig, men det egentlige formål er at holde dig i live.

Maden kan være velsmagende. Det kan gøre dig glad, men hvis du spiser for meget kan du få syge. Arbejde er en velsignelse, men hvis du arbejder for meget, du kan hade det. Business er godt og tjene penge er store, bare holde overskydende under kontrol. Mådehold er nøgleordet.

Jeg bliver nødt til at afslutte denne artikel nu, ellers jeg vil skrive overdrevent. Jeg har skrevet alt for meget allerede.

Hvis du læse de andre artikler i denne serie, vil du indse, at det fælles kendetegn bag denne negative tendenser er: egoisme. Hvis du er frikendt med dig selv, vil du vise en eller flere af disse tendenser på dine daglige handlinger. Løsningen er at leve et mindre egoistiske livsstil. Ved at ændre din holdning, kan du ændre resultatet af dine handlinger. Du kan blive overrasket over resultaterne og du vil føle dig gladere og vellykket.

EasyWebRiches © 2006