Udgivet i

Anatomi af en vellykket handel Show udstille

En trade show, også kendt som en merchandise show eller marked uge, er en udstilling eller et business indsamling organiseret af virksomheder, der fremvise og demonstrere deres nye produkter og tjenester og også deres nyeste tilbud. Messer også give muligheder for virksomheder at opfylde deres kunder til at lære nye tendenser og identificere nye kundeemner.

Messer er ikke åbne for offentligheden og kan kun være deltagelse af virksomhedsrepræsentanter, medlemmer af handelen og medlemmer af pressen. En fordel ved holding en messe er, at det forkorter den tid, det tager for virksomhederne til at søge efter potentielle kunder. Men den store ulempe er, at kunder og kundeemner være lidt opmærksom på de mange udstillere og deres produkter på grund af de mange distraktioner og den travle atmosfære iboende i messer.

Udstillere kan gøre effektiv brug af trade show viser i messer til at dirigere besøgende til deres vigtigste visningsområde. Trade show skærme bruges til at give de besøgende en bedre forståelse eller påskønnelse af de varer eller tjenesteydelser ved at blive markedsført. Selv om udstillere er kun meningen for at sætte deres handel Vis viser inden for rammerne af deres udpegede trade show udstille område, vise udstillerne også elementer på strategiske områder af messeområdet. Trade show viser ofte bruges omfatter banner bevoksninger, tællere og frysere, bedømmelseskomite display osv. der vises tydeligt firmalogo, grundlæggende virksomhedsoplysninger og selskabet slogan.

Trade show standen er en vigtig del af handelen show display som det sigter mod at styrke brandet og markedsføring oplevelse for besøgende. Det letter værdifulde direkte ansigt til ansigt kontakt mellem virksomhederne og deres potentielle kunder. Hele standen set-up omfatter tællere kiosker, belysning, gulvbelægning, litteratur Opvaskestativer, banner bevoksninger og høj effekt grafik, med kabine-design, bemanding og uddelingskopier de vigtigste faktorer for en vellykket handel Vis booth.

Mange virksomheder foretrækker at leje Pre-Owned trade show udstillinger og viser i stedet for at købe eller oprette dem fra bunden for at spare på handelen Vis booth byggeomkostningerne og også på bekostning af warehousing skærme efter handlen Vis er overstået.

Messer kræver en masse arbejde og indsats, og udstillere har til at planlægge i god tid for at gøre handelen Vis en succes. Det er fordi enhver succesfuld messe giver udstillerne med en meget værdifuld mulighed for at opbygge relationer ansigt til ansigt med deres klienter og lukke lukrative forretningsaftaler.